Hi! Salve! Namaste! Γεια σου! 你好 ! مرحبا

LUCIAN GRUIA

Self Intelligence Workshop

Noiembrie 2023 | CAMPUS UPB

Workshop-ul Self Intelligence ofera instrumente dovedite in materie de autodezvoltare.

Cu documentatie riguroasa si unelte principale pragmatice, prezentate intr-un narativ presarat cu umor, acest workshop reprezinta o metoda buna de a te intelege pe tine insuti.

10
Participanti Selectati

Agenda

 1. Conceptul de Self Intelligence
 2. Cum sa jefuiesti o banca
 3. Modele Mentale
 4. Cum inveti pasarile sa zboare
 5. Mental Mastery

Co-Organizator

LSE 

Persoana de contact: Calin Iorga

Radu Octavian
Prin lume, s-a auzit că:
‣ s-a luat în coarne cu tauri precum biohacking-ul și științele cognitive
‣ îl vezi constant livrând cursuri de la storytelling și design thinking;
‣ de fiecare dată are chef de glume și refuză să aibă un stil academic, serios;
‣ are instalat un bullshit detector foarte performant care îl ajută să se ferească de “misticismul cuantic” și insistă să rămână un sceptic empiric cu dorință sinceră de a înțelege cât mai corect și complet lumea care îl încojoară;
‣ în timpul liber scrie cărți de ficțiune pe care le citesc și extratereștrii.
 

Radu este un Cognitive Science Enthusiat, de la care aveti multe lucruri de invatat atat pe zona tehnica, cat si pe zona de dezvoltare personala. Are experienta atat in organizatii de voluntariat, cat in startup-uri si in mediul corporate. Isi petrece timpul printre carti si nu doar citind – pana acum a reusit sa si publice 2 carti: prima si a doua
Puteti gasi mai multe despre el pe Linkedin sau pe website.

Numarul maxim de participanti este 25. Selectia se face exclusiv pe baza raspunsurilor voastre din formularul de inscriere. In max 24 ore de la inscriere, vei primi confirmarea de participare.

Bilet standard: 79 €

Absolvent ETTI: 39 €

Student/masterand ETTI: 0 €

 

Rolul meu in acest workshop este de moderator. Voi intermedia legatura dintre participanti si facilitator. Am background de inginer ETTI si in timpul sudentiei mi-ar fi placut sa am acces la astfel de continut. Acum vad lucrurile cu alti ochi si o sa incerc sa obtin de la voi raspunsuri la intrebari pe care poate inca nu vi le-ati adresat.   


De ce organizez acest workshop si de ce trebuie voi sa participati? 

M-am gandit ca primele intrebari la care va ganditi in legatura cu acest workshop ar fi:

 1. Ce treaba are un programator, sa organizeze un eveniment de dezvoltare personala?
 2. Eu sunt inginer, la ce imi trebuie dezvoltare personala daca imi fac bine meseria?
 3. De ce fac asta pe gratis?

Si iata si raspunsurile:

 1. De cand ati intrat in lumea ETTI, cu siguranta ati inteles mult mai bine ca inginerii nu fac lucruri chiar atat de abstracte “cum crede lumea”. Dimpotriva, facem doar lucruri legate de lumea reala, iar munca noastra transforma societatea in care traim. Prin urmare, mi se pare foarte important ca noi sa intelegem cat mai bine aceasta societate si in acelasi timp sa ne intelegem pe noi insine. Inginerul de astazi nu mai este “tocilarul din laborator”. Inginerii in 2022 colaboreaza in cele mai complexe organizatii si proiecte pe care omenirea le dezvolta, calatoresc si lucreaza de oriunde, sunt creativi, inteleg cerintele “de business” pe care le fac sa se intample, pun temeliile metaverse-ului, s̶u̶n̶t̶ ̶l̶a̶ ̶c̶u̶r̶e̶n̶t̶ creeaza trendurile. Deci, daca vrem sa fim performanti intr-o comunitate atat de dinamica, cum putem spera sa facem asta daca nu lucram la noi insine?
 2. Sunt de parere ca personal development-ul este underrated in facultatile cu profil tehnic de la noi. A te cunoaste pe tine este primul pas spre a intelege societatea, iar ca sa ai succes in cariera pe care ti-ai ales-o ai nevoie de asta. Aceasta este diferenta dintre Silicon Valley si Romania in ceea ce priveste domeniul IT. Iar noi suntem in continuare intr-o bula, cu un potential de crestere enorm si intr-o tara in care oportunitatile abia incep sa rasara. In orice companie am lucra, avem nevoie sa colaboram cu oameni de profiluri diferite, sa comunicam si sa ne adaptam. Iar asta este foarte important daca ne dorim sa crestem, sa devenim lideri, sa ne crestem propriile idei… 
 3. Sunt o persoana care este intr-o continua cautare de parteneri alaturi de care sa dezvolte proiecte noi. Chiar daca biletul este gratuit (pentru studenti), nu inseamna ca este lipsit de beneficii de ambele parti. Ok, cum mi-am convins si prietenul sa faca asta tot gratuit pentru voi? Well, tocmai de asta suntem prieteni – pentru ca gandim la fel. Participa la workshop si vei vedea ce inseamna asta.

Fundamental, ramanem aceleasi fiinte care eram si in urma cu 100 de ani – insa suntem martorii unor vremuri mult mai complexe, generam mult mai multe idei si suntem supusi unor eforturi intelectuale mult mai mari. Mai ales ca ingineri si specialisti in tehnolgiile viitorului. 

Inscrieri

Termen limita: 25 Octombrie, 20:00
Loading