Hi! Salve! Namaste! Γεια σου! 你好 ! مرحبا

LUCIAN GRUIA

Caritabil [RO]

Info

  • Tip proiect Platformă caritabilă de voluntariat
  • Perioada 2022 -
  • Rolul meu Inițiator

Descriere

Este un lucru binecunoscut și adesea întâlnit - de multe ori uităm pur și simplu să ne oprim, să fim recunoscători pentru ceea ce avem și pentru lucrurile frumoase pe care viața ni le oferă. Și nu avem timp să oferim la rândul nostru, să impărtășim cu cei din jur și nu ne mai oprim din goana de a vrea mai mult.


Mi-am propus ca începând cu Paștele 2022, să rezolv această problemă; să încep să ofer și să împărtășesc mai mult, să îmi direcționez o parte din veniturile mele în scopuri caritabile.

Și bineînțeles - soluția pe care am găsit-o, a fost să construiesc (încă) o platformă. 

De aceea, mi-am creat propria platformă de voluntariat, pe care am publicat câteva produse și servicii pe care le pot oferi contra cost, iar fondurile acumulate le voi dona pentru a susține o cauză caritabilă.

De asemenea, mi-am invitat și câțiva prieteni talentați și pricepuți, să mă susțină.


Nu cerem nimănui donații, doar convertim veniturile câștigate din ce știm noi să facem mai bine, în ajutor pentru persoanele care au nevoie de susținere.

  • Noi îți oferim lucrurile pe care ți le-ai putea dori mai mult (timp, cunoaștere, faimă); și facem și ceea ce ne place.
  • Tu cumperi, cum oricum poate ai fi făcut; în același timp, faci și un bine.
  • Cauza primește un ajutor de fiecare dată când cineva cumpără. Și vestea merge mai departe la alți potențiali susținători.

Astfel, toată lumea este mulțumită și fericită; de 2 ori.