Hi! Salve! Namaste! Γεια σου! 你好 ! مرحبا

LUCIAN GRUIA

StoryCraft (TC, 2020-)

Info

  • Project Type Web platform, Online shop
  • My role Technical & security consultant
  • Period Jul 2020 - present

Description

- supporting an old good friend
- website security 
- hosting advices
- tech reviews
 
 
Sunt mai bine de 7 ani de cand l-am cunoscut pe Radu Octavian in organizatia de la facultatea noastra. Am iesit intr-o seara la o bere, sa recuperam o sedinta pierduta. Eu, veteran cu multe proiecte la activ; el, nou venit, fara nimic in portofoliu, dar sceptic si mofturos.
Am iesit pentru o ora si am plecat dupa inca 7, in care am discutat de fapt despre alte subiecte (spiritualitate si ocultism), pe care le-am continuat pana in ziua de azi.
7 ani mai tarziu si deja am lucrat la multe proiecte impreuna; am organizat zeci de evenimente, am pregatit zeci de oameni, am lansat 2 startupuri, am descoperit Tulcea. L-am si decorat cu cel mai mare grad de cavaler pe care l-am acordat pana acum - cavaler de onoare.
In vremuri de pandemie, am incercat fiecare sa ne transformam perioada de izolare intr-una cat mai productiva. Si am marcat-o printr-o colaborare noua, in care mi-am ocupat deja obisnuitul loc in proiectele in care ma implic - tech partner.
Asadar, catre toti prietenii mei reali si virtuali, va prezint noul proiect al prietenului meu. Ceva diferit - o editura de carte. Se numeste StoryCraft si este dedicata exclusiv scriitorilor romani. O initiativa de care sistemul nostru educational are nevoie.
Va invit sa descoperiti cu totii cum arata o editura la care cineva sub 30 de ani lucreaza inca de la temelii. Si mai mult decat atat, are si ceva de spus si a scris asta intr-o carte; un roman. Si scrie bine.
Se numeste "7 porti" si o puteti comanda din shop-ul online.
 

Working on it

I am still working on the description and the story of this project. Stay tuned!